Curatati telina, morcovii, marul si dati-le separat prin razatoarea cu ochiuri mari.
Stropiti imediat merele si telina cu zeama de lamaie (optional) pentru ca se vor oxida rapid (in cazul in care nu va place acest lucru, desi maioneza va masca oxidarea).
Daca veti consuma salata imediat, la o singura masa, amestecati toate ingredientele si ornati cu patrunjel verde, tocat marunt.
Daca vreti sa serviti mai tarziu, atunci lasati 15 min marul si legumele rase sa-si lase zeama, scurgeti bine si apoi amestecati cu restul ingredientelor, apoi dati la rece. Ornati cu patrunjel verde, tocat marunt.
Serviti salata pe felii de paine proaspata.
Nu am facut niciodata si nici nu am stiut ca se poate face dulceata de menta. Acum, ca am aflat si cum menta frumoasa abia...
Reteta de dulceata de mentaEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj