Salata de pui (II)

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Piept de pui
  • Ceapa
  • Branza (Telemea,Feta)
  • Patrunjel
  • Maioneza
  • Sare

Mod de preparare

Puiul se fierbe se raceste si se taie cubulete.Se poate folosi si pui direct din conserva.Apoi, intr-un castron, peste pui se pune ceapa taia cubulete,patrunjelul tocat, branza data pe razatoare mare,putina sare si maioneza.
Se amesteca pana la omogenitate.

Cine doreste poate folosi si boabe de porumb din conserva.
Se serveste cu paine prajita sau dupa gust.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tort Sumegi

Stiu ca n-am postat de-o gramada de timp, dar am o scuza, am avut cuptorul defect. In al doilea rand, timpul nu-mi permite,...

Desert tort Sumegi
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj