Salata de Pasare cu Paste

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250gr paste fundite (farfale)
  • 200gr piept de curcan fiert sau afumat
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 praz
  • 1/2 pepene galben
  • 1 nectarina
  • 5 linguri maioneza
  • 150gr iaurt
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • piper
  • curry
  • zahar

Mod de preparare

Pastele se fierb in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj, se scurg si se clatesc cu apa rece. Pieptul de curcan se taie fasii. Ardeiul se toaca fasii subtiri, prazul-rondele. Pepenele se cojeste, nectarina se spala, se scoate samburele si se taie totul cubulete.

Se amesteca pastele, legumele si fructele. Din restul ingredientelor se prepara un sos la care se adauga putin zahar si un praf de curry, se toarna peste salata si se amesteca totul.
Se serveste rece in castronele de salata. Pofta buna!

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.