Salata de Orez II

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 grame orez (cu bobul lung) 1 morcov
  • 3 fire de ceapa
  • 1 castravete
  • 1 ardei gras
  • 1 legatura de marar
  • 1 legatura de patrunjel
  • cateva masline Kalamata
  • zeama de la o lamaie
  • ulei de masline
  • sare si piper

Mod de preparare

Spalam orezul si il punem la fiert pentru un sfert de ora. Intre timp curatam, spalam si taiem legumele si verdeturile. Tocam si maslinele.

Amestecam intr-un vas orezul fiert si racorit cu legume, verdeturi, condimentam cu sare si piper si stropim din belsug cu zeama de lamaie si ulei de masline.

Data viitoare voi adauga si un ardei gras rosu (acum nu am avut) pentru a colora mai frumos salata.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...