Rosiile le feliem mai subtire, ceapa rosie o taiem rondele si o stropim cu putina zeama de lamaie, maslinele le feliem si nautul fiert prospat il lasam la racit (poti folosi naut din conserva).
Ardeii rosii se coc, se lasa cu putina sare, apoi ii curatam de coaja si samburi. Frunzele de patrujel le tocam marunt. Le asezam toate intr-un bol toate legumele si apoi facem dressingul din mustar, usturoiul pisat, ulei si zeama de lamaie. Le amestecam bine si potrivim salata de sare si piper. O putem servi cu orice mancare sau pur si simplu ca atare. Eu o fac de cate ori pot si cam des. Se vede in poze ca de fiecare data salata e in alta farfurie.
Este o salata delicioasa, sanatoasa si plina de vitamine. Ar trebui sa o consumam cat mai des.
Cand eram mai mica ,bunica ne facea ,, pupi cu scoasa ,, asa li se spune la noi . Erau extrem de bune si gustoase , coapte in...
BranzoiciMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti