Salata de Leurda cu Miez de Nuca

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Cateva legaturi de frunze de leurda (cam 200 gr)
  • zeama de la jumatate de lamaie
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • un pumn miez de nuca

Mod de preparare

Se spala frunzele bine, apoi se lasa la scurs. Se taie grosier, se adauga uleiul de masline si miezul de nuca. Lamaia se stoarce de tot ce are mai bun (adica de zeama) si se amesteca bine de tot.

Se serveste cu pofta. Tot ce pot sa mai spun este ca gustul pronuntat de usturoi se imbina de minune cu aroma si "dulceata" miezului de nuca. Mmmmm, de vis!!! Se poate consuma oricand si la orice fel de mancare care cere o salata pe cinste!!

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Ciolan de porc afumat cu cartofi, la cuptor

Ciolan de porc afumat cu cartofi, la cuptor
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj