- Ceapa si usturoiul se curata si se spala.
- Broccoli se fiarbe in apa cu sare timp de aproximativ 10 minute.
- Ardeiul se curata, se spala si se taie fasii subtiri de aproximativ 0, 5 cm latime. Se pune ardeiul la fiert in apa cu putina sare timp de aproximativ 1 minut (daca nu va place ca textura ardeilor sa fie ”al dente” ii puteti lasa mai mult de un minut).
- Legumele pregatite termic se scurg de apa si se acopera pentru a se pastra calde.
- Ceapa si usturoiul se taie marunt apoi se calesc intr-o tigaie in unt (doar pana se inmoaie putin).
- Se adauga amidonul apoi sucul de portocale si mustarul, amestecand cu o lingura din lemn.
- Cand amestecul ajunge la temperatura de fierbere se lasa inca doua minute la foc moderat, amestecand continuu cu o lingura din lemn.
- Sosul se pune peste legumele calde pregatite anterior.
- Se serveste cald (dupa preferinta se poate adauga carne de pui, carne de porc sau peste).
Ingredientele mentionate sunt necesare pentru doua portii.
“Ziua când îmi răsfăţ nevasta” Eu zic să ne răsfăţăm şi azi,adică eu ,posibilă nevastă...
Melcisori cu branza si Green SugarEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj