Mai intai se prepara sosul de verdeata:Se amesteca bine cateva linguri de ulei cu 2-3 linguri de otet, se adauga cimbru, piper, sare, dupa gust si patrunjelul si mararul tocate fin.
Apoi se desfac foile de salata, se spala bine si se rup cu mana.
Separat, se taie ridichile in rondele subtiri, rosiile in rondele(sau daca rosiile sunt mai mari in jumatati de rondele), iar cascavalul in bucatele.
Toate se amesteca bine, se adauga hamsiile curatate si, la final, se toarna sosul de verdeata.
Pentru decor, multumiri speciale lui Merisor :)
Supa crema de dovlecei si rosiiAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.