Salata de cruditati

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • morcovi 400 g
  • telina 400 g
  • mere 800 g
  • oua 2 buc
  • ulei 300 g
  • lamaie 100 g
  • mustar 20 g
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Legumele si merele se spala si se curata. Morcovii si telina se dau pe razatoarea de parmezan, iar merele se taie bucati mici. Din galbenusuri, ulei, zeama de lamaie, piper si sare se prepara o maioneza care se amesteca cu mustarul, se subtiaza cu sifon, cat este necesar. Se amesteca legumele cu maioneza, se aranjeaza salata pe un platou si se decoreaza dupa dorinta.

Tort Diplomat

Cozonacul bunicii

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...