Salata de Creveti cu Sos Cocktail

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g de creveti roz
  • 1 lingura de mustar
  • 2 linguri de maioneza
  • 1 lingurita de paprica dulce
  • 2 linguri de kechup
  • 1-2 lingurite de coniac
  • sare
  • Optional putem adauga bucatele de avocado, albus de ou fiert, grapefruit taiat in bucatele

Mod de preparare

Crevetii se fierb 3 minute in apa cu sare, se lasa la scurs. Intre timp amestecam maioneza, mustarul si kechup-ul, incorporam usurel coniacul ca sosul sa nu devina foarte lung, saram si adaugam paprica.

Varsam sosul peste creveti, acoperim cu un film alimentar si dam la frigider.

Servim.

Pofta buna!

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa