Salata de Conopida si Brocoli cu Ciuperci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • conopida 600 g
  • brocoli 450 g
  • ciuperci champignon 600 g
  • lamaie
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Ciupercile se curata, se spala si se coc in cuptor pe o tava, astfel încat sa se poata pastra si zeama pe care o lasa in timpul coacerii.

Conopida si brocoli se desfac în buchetele, se spala si se fierb cateva minute in apa clocotita cu sare. Se scot, se scurg de apa si se lasa sa se raceasca.

Ciupercile coapte se feliaza si se amesteca cu bucatile de conopida si de brocoli.
Salata se condimenteaza, dupa gust, cu sare, piper, zeama de lamaie.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...