Salata de Conopida cu Ceapa Rosie

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 1/2 kg conopida (eu am avut congelata)
  • 3 cepe rosi potrivite
  • 5 catei de usturoi
  • o legatura de patrunjel (eu am avut congelat)
  • cateva frunze de marar
  • aproximativ un sfert de legatura (eu am avut uscat)
  • 50 ml ulei
  • otet dupa gust
  • sare si vegeta dupa gust

Mod de preparare

Conopida se fierbe. Dupa ce a fiert se scurge bine, se taie buchetele micute si se lasa la racit.

Ceapa se taie julien, usturoiul rondele subtiri si se amesteca cu patrunjelul taiat marunt. Cand s-a racit conopida se adauga si ea. Se adauga si mararul taiat fin si se amesteca bine toate ingredientele.

Se condimenteaza cu sare si vegeta dupa care se adauga uleiul. Sarea si vegeta se pun dupa gust!!!!!

La final se adauga otetul, bineinteles dupa gustul fiecaruia.
Se serveste dupa preferinta fiecaruia. Eu am servit langa macrou prajit.
Pofta buna!!!

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura cu mere

Ne era tare dor de o prajitura cu mere si arome,inspirata din reteta Dianei,Savoriurbane, m-am pus pe treaba si a iesit atat...

Prajitura cu mere
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj