1. Se extrage sucul din lamaie.
2. Se spala si se toaca marunt menta proaspata.
3. Intr-o salatiera, se amesteca branza Feta, uleiul de masline, menta si sucul de lamaie. Se sareaza si pipereaza.
3. Se taie in doua pepenii galbeni si se scot semintele. Cu ajutorul unei linguri de inghetata, se fac bilute din pulpa pepenilor.
4. Se spala si se taie in cuburi castravetele.
5. Se pun bilutele de pepene si catravetele in salatiera si se amesteca toate ingredientele. Pana la servire, se tine salata la rece.
Salata, pentru un aspect mai deosebit, se poate servi in cojile de pepene.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.