Salata de cartofi cu peste afumat

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5-6 cartofi roșii, mari
  • 1 fir de praz
  • 5 castraveciori acri
  • 4 bucăți file macrou afumat
  • maioneza
  • sare, piper

Mod de preparare

Cartofii se curata si se taie cubulete. Se pun la fiert.
Castraveciorii se taie cubulete si se pun intr-o strecuratoare, la scurs.
Prazul se taie rondele subtiri.
Fileul de macrou afumat se taie în bucati mai mari. Atentie la oasele fine!
După ce cartofii s-au fiert si s-au răcit, amestecăm toate ingredientele cu 3-4 linguri de maioneza, saram si piperam după gustul fiecaruia.
Se lasa salata câteva ore la frigider. Poftă buna!

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.