Salata de Cartofi Copti

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 cartofi de marime medie
  • 1 ceapa rosie
  • cateva frunze de salata iceberg
  • 1 morcov
  • zeama si coaja de la o jumatate de lamaie
  • piper
  • sare
  • ulei de masline extravirgin
  • patrunjel
  • nuci

Mod de preparare

Cartofii se spala si se pun la copt. Intre timp se toaca ceapa solzisori, morcovul rondele, se maruntesc nucile si se rup frunzele de salata si se pun intr-un castron. Cartofii se decojesc, se taie rondele si se adauga peste restul ingredientelor din castron.

Se adauga zeama si coaja de lamaie, o lingura de ulei extravirgin, cateva frunze de patrunjel tocat fin si se condimenteaza.

Tort Diplomat

Cozonacul bunicii

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...