Salata cu Ridichii de Toamna

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 ridichii de toamna
  • doua cepe
  • ulei 100 ml
  • sare
  • otet 50 ml
  • piper
  • marar

Mod de preparare

Dam prin razatoarea medie ridichile curatate de coaja, tocam ceapa marunt precum si mararul.
Le amestecam intr-un vas, venim cu ulei, sare, otet si piper macinat mai mare si omogenizam.
Merge foarte bine la aperitive ce necesita salate odata cu palinca ce o avem la masa.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Supa cu tortellini si fasole verde

 O supa ce te scoate din incurcatura cand doresti sa prepari ceva fara prea mari dureri de cap. Ador tortellini, atat in...

Supa cu tortellini si fasole verde
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj