Salata cu pepene rosu, feta si ceapa rosie

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • (2 portii)
  • Pepene rosu – 2 felii
  • Branza Feta – 2 felii
  • Ceapa rosie – 2 buc, mici
  • Menta – 3-4 frunze
  • Coaja de la o lamaie rasa
  • Paine prajita – 2 felii
  • Ruccola – 20 fire
  • Capsuni – 150 g
  • Zeama de lamaie – 2 lingurite
  • Ulei de masline (spray preferabil)
  • Cimbru uscat – 1 varf de cutit

Mod de preparare

Taiati feliile de pepene cuburi si scoateti-le samburii;
Taiati feliile de branza Feta cubulete mici;
Taiati cele 2 cepe rosii rondele subtiri;
Tocati marunt menta;
Taiati capsunile pe jumatate sau lasati-le intregi daca sunt mici;
Taiati cuburi cele doua felii de paine prajita;
Amestecati intr-un bol incapator pepenele cu ruccola, capsunile, ceapa rosie, zeama de lamaie, coaja de lamaie rasa, menta si uleiul de masline;
Puneti in doua farfurii si adaugati peste acestea branza feta, cimbrul uscat si crutoanele de paine prajita si serviti cu placere.

Pofta buna !

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Reteta de cotlet cu legume si ardei copti la cuptor

"Culori de toamna in bucate" Miroase bine a toamna, dar mai ales a mancaruri delicioase cu carne si legume, legume...

Reteta de cotlet cu legume si ardei copti la cuptor
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj