Salata Caesar cu Oua si Crutoane cu Pesto

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 4 portii:
  • 1 salata romaine (puteti inlocui si cu 1/2 salata iceberg)
  • dressing caesar
  • felii subtiri razalite de Parmigiano Reggiano
  • crutoane cu pesto
  • 4 oua de casa sau ecologice la temperatura camerei (este important ca acestea sa nu fie reci)
  • chilli cayenne (optional)

Mod de preparare

Links pentru dressing caesar si crutoane

Rupeti salata in bucati mici. Spalati si uscati foarte bine. Aduceti o cratita cu apa la o fierbere lenta. Lasati usor ouale si puneti cronometru pentru 6 minute. Cand timpul s-a scurs transferati acestea intr-un bol cu apa foarte rece (puneti cateva cuburi de gheata).

Lasati cateva minute apoi curatati acestea de coaja avand mare grija sa nu perforati albusul. Portionati salata, turnati sos caesar peste, crutoane, felii de parmezan si cate un ou deasupra. Taiati acesta cu un cutit pe mijloc inainte de servire. Asezonati cu putina piper oul si/sau optional presarati putin chilli cayenne.

*Aceasta este o varianta fara carne dar puteti pune bucati de bacon prajit sau piept de pui facut pe grill sau copt.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca fara aluat

Pasca fara aluat este solutia perfecta pentru acele momente in care chiar nu mai faci fata tuturor treburilor, dar totodata...

Desert pasca fara aluat
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj