Rosioare cu Ton

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 rosii
  • 1 cutie de ton in suc propriu
  • 1/2 lamaie
  • cateva masline
  • cateva fire de patrunjel proaspat
  • sare si piper

Mod de preparare

Incepem cu tonul, desfacem cutia si scurgem bine de sucul propriu. Scoatem samburii de la masline si le taiem in bucatele mici. Taiem patrunjelul marunt. Amestecam tonul, maslinele, patrunjelul, zeama de lamaie si condimentam cu sare si piper dupa gust.

Taiem un capacel la fiecare rosie si scoatem miezul din interior, apoi le lasam cateva minute sa se usuce. Umplem rosioarele cu ton, le punem capacelul taiat mai devreme si decoram cu patrunjel. Dam la frigider pana in momentul servirii.

Pofta buna!

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Mini croissante cu ciocolata

Croissantul, deliciul diminetilor.

Mini croissante cu ciocolata
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj