Tot dichisul sta in hameiul bine fiert si strecurat turnat fierbinte peste tarata de grau. se adauga mierea si se omogenizeaza. cu acest amestec mergem mai departe si cu hustele de la borsul de casa, cu malaiul si cu faina facem un aluat foarte consistent.
divizam acest aluat in bucati cam la 50 grame bucata sau 18-20 la kg de coca. Le modelam la rotund si le aplatizam tavalindu le prin malai. Le uscam la loc cald in timp de 6-7 zile dupa care le ambalam in hirtie sau pungi de hartie.
Se folosesc la prepararea produselor da panificatie si patiserie ca inlocuitor pentru drojdia de bere.
O prajitura rapida cu o aroma deosebita care se mananca foarte repede.
Desert prajitura pufoasa cu dulceata de corcoduse si nucaReteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure