Trigoane cu mere

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un pachet foi de placinta
  • 1kg mere
  • 200gr zahar
  • 5 lg pesmet
  • 1 lingurita scortisoara macinata
  • 2 pliculete zahar vanilat

Mod de preparare

merele se rad apoi se calesc cu zaharul,dupa ce s-au calit se adauga pesmetul , scortisoara si zaharul vanilat. se lasa sa se raceasca

foile se ung cu ulei si se pliaza in 3

la capatul fasii se pune o lingura de compozitie si se impacheteaza in forma de triunghi

se aseaza in tava si se coc la foc potrivit pana se rumenesc putin

Cornulete fragede cu bors

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)