Saleuri cu branza de vaci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • branza de vaci 250 gr
  • faina 250 gr
  • margarina 250 gr
  • sare 1 lingurita

Mod de preparare

Branza si grasimea se amesteca bine, se adauga faina si se framanta 5 min. Se lasa la rece cel putin 4 ore.

Se intinde foaia de 1 cm grosime si se taie fasii.

Deasupra se ung cu ou batut, se presara sare, chimen sau branza rasa si se coc pe fundul tavii.

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.