Saleuri cu branza de vaci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • branza de vaci 250 gr
  • faina 250 gr
  • margarina 250 gr
  • sare 1 lingurita

Mod de preparare

Branza si grasimea se amesteca bine, se adauga faina si se framanta 5 min. Se lasa la rece cel putin 4 ore.

Se intinde foaia de 1 cm grosime si se taie fasii.

Deasupra se ung cu ou batut, se presara sare, chimen sau branza rasa si se coc pe fundul tavii.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Salata Caprese - simpla si delicioasa

O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...

Chiftele de Legume cu Telina si Porumb

Parteneri
Bucataras.RO

Mixt de peste prajit in tuci

Am zis sa facem o mica pauza de ''porcarii'' si-am dat-o pe-un mixt de peste, niste mamaliga si mujdei.....

Mixt de peste prajit in tuci
Culinar.RO

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.