Din cele 6 oua, faina, zaharul, praful de copt si cele 3 lg cacao se face un blat de tort, care se pune in tava unsa cu ulei si presarata cu faina (sau unsa cu unt) si se da la cuptor (cuptorul trebuie sa fie deja cald - la inceput la grade mai mari, iar dupa primele min. la foc moderat).
Intre timp se prepara crema din zaharul pudra frecat cu untul si coaja de la o portocala razuita. Apoi se adauga pe rand cele 3 galbenusuri si miezul de la o portocala taiata cubulete marunt. (invartiti bine sa nu se taie).
Din cele 3 albusuri si 150 g de zahar se face o glazura pe baie de abur. Crema se intinde pe blat apoi se adauga glazura; iar deasupra se razaleste ciocolata.
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.