Prajitura cu Morcovi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - o cana de morcovi dati pe razatoarea cu gauri mici
  • - o cana de bors de putina
  • - 1/2 cana de ulei
  • - esenta de rom
  • - o cana de zahar tos
  • - o lingurita de bicarbonat stins
  • - 2 cani faina
  • - 1/2 borcan cu dulceata(dupa preferinta)
  • - 100 g miez de nuca taiat bucatele

Mod de preparare

Amesteci toate ingredientele,in afara de dulceata si nuci. Pui compozitia intr-o tava unsa si tapetata cu faina si o dai la cuptor. O lasi pana devine aurie la suprafata apoi o scoti si pui deasupra dulceata amestecata cu nucile taiate.

Pofta buna!
Va asigur dragele mele ca este o prajitura super, eu o fac mereu in perioada posturilor. Se mai pot adauga si alte mirosuri, dupa preferinta.

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.