Pizza Pissaladiere

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • faina
  • sare
  • drojdie
  • zahar
  • ulei de masline,
  • Umpluturi:
  • 1brinza asiago
  • rosii felii
  • busuioc
  • 2brinza de capra
  • curcan
  • arugula
  • busuioc
  • coriandru
  • cranberrry
  • ceapa caramelizata
  • citeva felii de rosii
  • masline
  • 3 gorgonzola
  • ceapa caramelizata
  • arugula
  • bucuioc
  • coriandru
  • brinza asiago
  • rosii
  • masline

Mod de preparare

Am facut un aluat de pizza cu faina, sare, drojdie, zahar, ulei de masline, apa, l-am lasat la dospit.
Am pregatit:
1.brinza asiago+ rosii felii + busuioc pentru una din ele

2.brinza de capra+ curcan+ arugula+busuioc+coriandru+cranberrry+ ceapa caramelizata+ citeva felii de rosii+ masline pentru alte doua

3. gorgonzola+ ceapa caramelizata+ arugula+ bucuioc+ coriandru+brinza asiago+ rosii+ masline
Dupa dospire, le-am intins cu mina, am presarat malai pe tavile incalzite la 230C, le-am pus pe tava fierbinte, am adaugat compozitia pe aluat, am presarat ulei de masline, sare ( mai putina pe cea cu gorgonzola care este sarata) , piper, si la cuptor 20 minute!

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa