Intr-un castron destul de mare se pune uleiul de masline, drojdia, un praf de sare, laptele putin incalzit peste care se adauga faina cat cuprinde pana se face o coca numai buna de framantat. Se framanta vreo 6 min dupa care se lasa la crescut cat puteti (pana creste considerabil). Dupa ce creste, se imparte aluatul in doua si se intinde cu facaletul in forma rotunda si se pune intr-o tava unsa in prealabil cu putin ulei de masline. Se fac doua tavi si se mai lasa putin la crescut si in tava.
Dupa ce se vede ca a mai crescut si in tava, se unge cu lingura pe toata suprafata ei cu suc de rosii, se presara mozzarela sau cascaval ras, ciuperci taiate felii, masline si ele feliate si sunca de Praga cubulete sau feliata.
Se incalzeste cuptorul destul de bine inainte, dupa care se introduc tavile pe rand la 220 grade, iar cand se vede putin rumenita se lasa focul la 180 grade fiind urmarita continuu sa nu se arda prea tare (se coace in aprox 15 min.)
POFTA BUNA! ! !
Se feliaza triunghiuri cu un cutit special de pizza! ! !
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.