Piscoturi de Sampanie

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 125 gr faina
  • 140 gr zahar

Mod de preparare

Se bat albusurile spuma tare, se adauga zaharul, batind in continuare, apoi galbenusurile si la urma faina, amestecind usor.

Compozitia astfel rezultata se toarna pe o tava, tapetata cu o foaie alba de hirtie. Pentru turnate se foloseste un spritz sau un cornet. Se dau forma lunguiete de piscoturi. se coc la foc iute initial si apoi la foc mai slab. Timpul de coacere este de circa 8 minute.
Eu de regula fac piscoturi din astea si le folosesc la reteta de tiramisu sau alte ori la fac mici, cam de doi cm lungime si subtiri cam de 5-7 milimetri si le folosesc la decorarea inghetatei Cup Jack

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Farfalle cu hribi si smantana

Am cules hribi de toamna si m-am gandit ca ar fi foarte buni cu paste , smantana si parmesan razuit mare.

Farfalle cu hribi si smantana
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj