Se bat albusurile spuma tare, se adauga zaharul, batind in continuare, apoi galbenusurile si la urma faina, amestecind usor.
Compozitia astfel rezultata se toarna pe o tava, tapetata cu o foaie alba de hirtie. Pentru turnate se foloseste un spritz sau un cornet. Se dau forma lunguiete de piscoturi. se coc la foc iute initial si apoi la foc mai slab. Timpul de coacere este de circa 8 minute.
Eu de regula fac piscoturi din astea si le folosesc la reteta de tiramisu sau alte ori la fac mici, cam de doi cm lungime si subtiri cam de 5-7 milimetri si le folosesc la decorarea inghetatei Cup Jack
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.