Paine Rustica II

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g faina
  • 370 g apa calduta
  • 25 g drojdie proaspata
  • 1 lingurita zahar
  • 1 lingurita sare

Mod de preparare

Se dizolva drojdia in apa calduta amestecata cu zahar si se toarna peste faina cu sare. Rezulta un aluat lipicios care se pune la dospit 1 ora si 30 min. In acest timp aluatul isi tripleaza volumul.

Il trecem cu mare grija intr-o tava tapetata cu faina (eu am folosit tava de chec) astfel incat suprafata care era desupra in vasul pt. dospit sa ramana deasupra si in tava. Se coace 30de minute.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.