Intr-un lighenas se pune drojdia,sarea si zaharul si amestecam pana ce se lichefiaza, apoi se pune apa calduta, nu firbinte, amestecam si se adauga
taratele de grau.
Se adauga faina putin cate putin, amestecand cu o furculita, pana ce se poate framanta cu mana. Dupa ce se incorporeaza toata faina, se framanta bine pana ce nu se mai lipeste aluatul de maini, se pune putin
cate putin uleiul, framantandu-se ca la cozonac , pana ce se obtine un aluat pufos care face basici la suprafata.
Se lasa sa se odihneasca 10 minute, apoi se imparte in doua parti egale , se formeaza paine care se pune in doua tavi mari de cozonac si se mai lasa sa creasca 30 minute.
Intre timp se incalzeste cuptorul la foc potrivit.
Dupa ce aluatul a crescut se baga la cuptor 30-40 de minute (depinde de cuptor)
Este gata dupa ce painea a capatat o culoare bej-inchis.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.