Orezul se fierbe in apa cu sare si apoi il lasam sa se scurga bine.
Intr-un vas de framantat punem faina, orezul fiert, fulgii de porumb, faina de malai, uleiul de masline, mierea, drojdia si sarea si adaugam treptat laptele caldut. Framantam totul pana cand aluatul se desprinde de peretii vasului si il lasam la dospit cca. 40 minute acoperit la loc caldut.
Dupa ce a dospit pe masa pe care am presarat faina rasturnam aluatul si il lucram un pic . Facem un baston care se va imparti in 10 buc. egale.
Fiecarei bucata ii dam forma ovala si se aseaza strans in forma de copt care in prea labil a fost uns cu putin ulei.
Se lasa asa in forma la dospit inca 15 minute . Se da la cuptorul incalzit in prealabil pt. cca . 35-40 minute (primele 10 min la foc iute apoi la foc mic).
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.