Minciuni

Complexitate
medie

Ingrediente

  • 3 oua
  • 2 galbenusuri
  • 2 lingurite zahar
  • 2 lingurite ulei
  • esente
  • faina cat cuprinde
  • sare

Mod de preparare

Toate ingredientele le amestecam pana facem un aluat mai tare. Il framantam dupa care il lasam la odihnit jumatate de ora.

Intindem aluatul in mai multe foi subtiri si taiem sub forma de dreptunghi (mai lung). Pe lungul dreptunghiului facem o taietura prin care trecem unul din capete. Va aparea ca un nod. Prajim in ulei incins si pudram cu zahar vanilat.

Pofta buna!

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...