Foaie de Placinta Universala

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr margarina UNIREA
  • un pahar iaurt de 200 gr un plic praf der copt
  • 400 gr faina cernuta
  • un praf sare

Mod de preparare

Se tine margarina la temperatura camerei ca sa fie moale, se amesteca cu iaurtul apoi se pune faina amestecata cu praful de copt si se framanta un aluat omogen pe care il dam la rece cateva ore sau o noapte. Se poate tine si la congelator o luna este f. fraged. Din aluat se fac 2 foi pe care le umplem cu branza, mere, dovleac, ciuperci etc.
Este un aluat bun la toate.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura cu capsuni

N-am introducere, ca nu am si gata.....

Desert prajitura cu capsuni
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj