Aluat de Casa pentru Placinte

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un pachet margarina Unirea sau Rama
  • un pahar - 200 g iaurt
  • un praf de copt
  • 400 g faina cernuta

Mod de preparare

Margarina moale, tinuta la temperatura camerei se amesteca cu iaurtul intr-un castron, apoi se adauga faina cu praful de copt cernute. Se omogenizeaza aluatul si se fac 2 foi umplute cu branza, mere sau dovleac, dupa preferinte.
Se poate tine la congelator pana dorim sa o preparam.

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.