Turos Csusza (taietei cu Branza Dulce si Slanina)

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -1 pachet de taietei lati (ptr 4 persoane e suficient un pachet )
  • -sare
  • -1 lingura untura
  • -150 gr slanina afumata
  • -1 pahar mare de samntana
  • -300 gr scoaca(branza dulce )

Mod de preparare

Taieteii se fierb in apa cu sare.

Slanina se taie cubulete marunte si se prajesc in untura, dupa care se scot si se pun deoparte.
Taieteii fierti se strecoara si se amesteca cu untura rezultata(atentie nu se pune toata untura pe taietei doar vreo 6 linguri).

Intr-un vas punem un rand de slanina prajita, taietei, scoaca apoi smantana si continuam astfel pana se epuizeaza ingredientele.

Ultimul strat se pun taietei peste care punem cascaval ras si totul se da la cuptor ptr cca 10-15 min.

La servire se poate presara un pic de marar verde. (chiar si in compozitie! )
Se mai poate adauga smantana, si se poate presara deasupra marar verde

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.