Torttolini

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 pungi torttolini
  • cascaval
  • smantana 1 cutie mica
  • pasta tomate (3 linguri diluate cu apa)
  • masline
  • ciuperci
  • sunca presata

Mod de preparare

Se fierb torttolini 20 minute, dupa fierbere se spala cu apa rece. Se rade cascavalul, se taie ciupercile si se scot samburii din masline.
Se adauga toate ingredientele, se amesteca si se pun la cuptor 20 minute

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...