Se pun pastele la fiert in apa multa cu sare. (se respecta timpul trecut pe ambalaj). Cand sunt fierte aldente, se scurg si se trec sub jet de apa rece.
Se inabusa in uleiul de masline ceapa, usturoiul, apoi se pun vanata, ciupercile taiate cubulete. Se tin pe foc pana scade apa rezultata, se adauga untul, verdeturile si pastele. Se pun putina sare si piper proaspat macinat.
Se servesc pe o farfurie de paste preincalzita si se presara parmezan razuit.
Pofta buna.
Am trecut 80 g pentru ca e cantitatea de paste care nu ingrasa.
Am zis sa facem o mica pauza de ''porcarii'' si-am dat-o pe-un mixt de peste, niste mamaliga si mujdei.....
Mixt de peste prajit in tuciAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.