Spirale cu sos picant

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • spirale 400 g
  • vin alb sec 1 / 2
  • usturoi 2 catei
  • bulion de rosii 2 linguri
  • frunze busuioc
  • ardei iute rosu
  • ulei
  • sare
  • cascaval ras

Mod de preparare

Se rumeneste intr-o cratita usturoiul tocat in ulei cu unt, se adauga bulionul de rosii, se amesteca si se fierbe cateva minute dupa care se adauga busuiocul tocat.
Se da la o parte de pe foc , se lasa sa se raceasca, se adauga vinul, sare si ardei iute, se pune din nou pe focsi se lasa pana ce da in clocot. Se fierb spiralele in apa sarata, se strecoara al dente si se condimenteaza cu sosul preparat ( din care se extrage ardeiul ) si cascaval ras.

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.