Spaghetti cu Pesto de Morcovi (Vegan)

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1- 2 morcovi medii
  • 1 catel de usturoi (sau un virf de lingurita de usturoi dezhidratat)
  • 3-4 miezuri de nuca
  • o ramurica de rosmarin proaspata sau putin rozmarin uscat (in cazul asta il veti adauga numai la sfirsit ca sa nu se arda sau il puteti pune direct in morcovi)
  • ulei
  • sare

Mod de preparare

- taiati morcovii si ii tocati in robot impreuna cu nuca sau ii radeti pe razatoarea mica iar nucile le dati prin masina de tocat nuci sau le pisati

- incalziti uleiul impreuna cu usturoiul si rozmarinul pentru a obtine un ulei aromat (nu prajiti sau ardeti sturoiul caci devine amar la gust)

- varsati morcovii in paharul mixerului vertical/ blender si uleiul aromat putin cite putin (dupa ce ati scos catelul de usturoi si rozmarinul) si mixati pina veti obtine o crema. Consistenta trebuie sa fie cremoasa insa cu mixerul meu mai cremos de atit nu se poate.

- adaugati sare dupa gust

- fierbeti pastele in apa sarata, le scurgeti si adaugati pesto de morcovi

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.