Spaghetti cu midii si sos de rosii

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr spaghetti
  • 250 gr midii curatate
  • 1 ceapa,tocata marunt
  • 3 catei de ustoroi,taiati marunt
  • suc de rosii de casa
  • ulei de masline extra virgin
  • 1 lingura de unt
  • sare,piper
  • busoioc proaspat sau congelat

Mod de preparare

Se fierb spaghetti al dente.
Se caleste ceapa in unt .
Se adauga si ustoroiul taiat marunt si se mai caleste inca un minut.
Se pun si midiile in tigaie si apoi sucul de rosii.
Se adauga spaghettele, 1-2 linguri de ulei de masline extra virgin si se amesteca bine.
Se servesc calde.

Tort Diplomat

Cozonacul bunicii

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...