Spaghetti Allla Puttanesca

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g spaghetti
  • sare
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 catei de usturoi taiati felii subtiri
  • 50 g sardele taiate fin
  • 1 kg rosii coapte decojite si taiate cubulete
  • 100 g masline negre fara simburi
  • 1 legatura de patrunjel tocat
  • 1 lingurita de capere

Mod de preparare

Pastele se fierb in apa cu sare dupa instructiunile de pe pachet. In uleiul de masline se prajesc pe rind, usturoiul, se adauga sardelele, dupa ce s-au inmuiat se adauga rosiile, asteptam sa se inmoaie si ele, se adauga maslinele fara simburi, caperele si la sfirsit patrunjelul. Nu trebuie fiert extrem de mult, ca orice sos italian.

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.