Spaghete cu tocatura

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cepe,
  • 2 morcovi,
  • 300 g tocatura amestec (porc + vita),
  • 500 ml suc de rosii,
  • 100 ml lapte,
  • 1 lingura cu mustar,
  • condimente (piper, vegeta, foi de dafin, sare),
  • apa,
  • spaghete

Mod de preparare

Se curata ceapa si morcovii, se spala si se dau pe razatoare. Se calesc in putin ulei apoi se pune carnea tocata, bulionul, condimentele si 2 cani cu apa.

Se lasa sa fiarba pana scade sosul si se mai pune 1 lingura cu mustar si laptele.

Se mai da un clocot.

Separat se fierb spaghetele in apa cu sare.
Sosul poate fi pus tot peste spaghete si se amesteca, sau la servire se adauga in farfurie peste spaghete. Deasupra se mai pune ketchup.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Salata Caprese - simpla si delicioasa

O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...

Chiftele de Legume cu Telina si Porumb

Parteneri
Bucataras.RO

Briose de post pentru Mos Craciun

pentru Mos Craciun

Briose de post pentru Mos Craciun
Culinar.RO

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.