Prima data, taiem ceapa pestisori si o punem intr-o tigaie incinsa cu 2 linguri de ulei. Punem un praf de sare, iar apoi taiem feliute subtiri 2 catei de usturoi si ii punem in tigaie. Lasam la foc mediu, pana ceapa se inmoaie, iar apoi adaugam rosiile intregi. Amestecam, apoi adaugam si sosul de rosii, 1 jumatate de lingurita de oregano si busuioc. Acoperim cu fondul de pui (pentru fond am fiert 100 ml apa, iar apoi am dizolvat cubuletul concentrat de pui). Lasam la fiert pana scade. Inainte sa luam tigaia de pe foc, trebuie sa adaugam putin patrunjel tocat. Mai lasam 1 minut si abia apoi luam de pe foc. Intre timp, punem intr-o oala cu apa si sare, spaghetele la fiert, conform instructiunilor de pe ambalaj. Este timpul sa ne apucam si de chiftelute. Intr-un castron, amestecam carnea tocata cu oul, patrunjelul tocat, 1 catel de usturoi pisat, 1 ceapa, sare si piper. Amestecam bine si formam bilute mici cu mainile. Intr-o tava, incingem 3 linguri de ulei si prajim chiftelele pana se rumenesc pe toate partile. Le scoatem pe un servetel absorbant. Oprim tigaia cu sosul de rosii care a scazut intre timp si adaugam chiftelele. Le lasam acoperite 1 minut. Turnam sosul peste paste si servim cu patrunjel deasupra.
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj