Spaghete Alfredo

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 320 g spaghete
  • 200 ml frisca lichida ptgatit
  • 8 linguri de parmezan ras
  • 1 ceapa
  • 3 linguri de unt
  • sare
  • piper
  • patrunjel tocat

Mod de preparare

1.Se pun pastele la fiert in apa clocotita cu putina sare.
2.Intre timp se topeste untul intr-o tigaie si se pune ceapa tocata marunt la calit timp de 5 minute.Se adauga frisca lichida si se lasa la foc mic pana incepe sa clocoteasca.
3.Se adauga pastele scurse si racite peste sos si se presara parmezan,sare si piper.Se amesteca.
4.Se servesc calde cu patrunjel tocat fin pe deasupra.

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.