Salata de paste, cu legume si mozzarella

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr paste penne
  • 7-8 mini mozzarella
  • 7-8 rosii cherry
  • 7-8 masline negre
  • 2-3 linguri porumb dulce
  • cateva fire baby spanac
  • sare
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 2-3 fasii subtiri parmezan
  • oregano macinat

Mod de preparare

Mai intai, punem la fiert pastele, in apa fierbinte, cu un pic de sare. Lasam la fiert conform instructiunilor, maxim 6 minute. Le strecuram si le trecem sub un jet de apa rece. Ideal ar fi sa puneti o lingura de ulei la fiert, astfel nu se vor lipi intre ele.
Spalam rosiile, spanacul.
Luam un vas mare, asezam pastele. Presaram un pic de sare. Asezam peste ele, rosiile, mozzarella, maslinele, porumbul si frunzele de spanac.
Turnam un pic de ulei masline si presaram un pic de oregano, 2-3 fasii de parmezan si servim. Daca mai doriti, mai presarati un praf de sare.

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.