Rulouri de paste cu pui

Portii
3
Timp pregatire
40 minute
Timp coacere
10 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1/2 piept de pui
  • 10 foi de lasagna
  • 1 morcov
  • 1 ceapă roşie
  • suc de roşii
  • 1 lingură pastă de tomate
  • cremă de smântână pentru gătit
  • 1 căţel de usturoi
  • oregano
  • sare
  • piper
  • ulei
  • caşcaval ras
  • 1 glob de mozzarella

Mod de preparare

Se pune la fiert apă sărată pentru foile de lasagna.
Când clocoteşte se adaugă câte o foaie pe rând şi se lasă să se înmoaie.
Se scot pe o farfurie unsă cu puţin ulei.
Se toacă ceapa, căţelul de usturoi şi morcovul şi se călesc într-o lingură de ulei, apoi se adaugă şi pieptul tocat foarte mărunt la cuţit sau la robot.
Se adaugă un pic de apă cât să fiarbă ingredientele, apoi se adaugă pasta de tomate.
Se potriveşte gustul cu sare, piper şi oregano şi se mai lasă pe foc câteva minute ca să scadă sosul.
Se unge o tavă cu ulei, apoi se toarnă un pic de suc de roşii şi smântână de gătit.
Fiecare foaie de lasagna fiartă se unge uşor cu smântâna, apoi se pune cam o lingură de compiziţie şi se rulează mai strâns.
Rulourile se aşază în tavă, apoi se ung cu smântâna,suc de roşii, caşcaval ras şi mozzarella tocată cubuleţe mici.
Se dă la cuptor la 200 grade cu ventilaţie pentru 10 minute.
Se servesc calde.
Poftă bună!

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...