Se pune la fiert apă sărată pentru foile de lasagna.
Când clocoteşte se adaugă câte o foaie pe rând şi se lasă să se înmoaie.
Se scot pe o farfurie unsă cu puţin ulei.
Se toacă ceapa, căţelul de usturoi şi morcovul şi se călesc într-o lingură de ulei, apoi se adaugă şi pieptul tocat foarte mărunt la cuţit sau la robot.
Se adaugă un pic de apă cât să fiarbă ingredientele, apoi se adaugă pasta de tomate.
Se potriveşte gustul cu sare, piper şi oregano şi se mai lasă pe foc câteva minute ca să scadă sosul.
Se unge o tavă cu ulei, apoi se toarnă un pic de suc de roşii şi smântână de gătit.
Fiecare foaie de lasagna fiartă se unge uşor cu smântâna, apoi se pune cam o lingură de compiziţie şi se rulează mai strâns.
Rulourile se aşază în tavă, apoi se ung cu smântâna,suc de roşii, caşcaval ras şi mozzarella tocată cubuleţe mici.
Se dă la cuptor la 200 grade cu ventilaţie pentru 10 minute.
Se servesc calde.
Poftă bună!
Pana de curand, acest fel de mancare a fost pentru mine o necunoscuta. Auzisem de ea, dar nu mancasem niciodata. Si...
Indian Chicken CurryEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj