`Portofele` de Vinete Umplute cu Paste

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pt 2 portii:
  • 2 felii de vinete pe lung coapte pe tigaia de teflon fara ulei sau pe gratar
  • 160 gr paste fierte al dente
  • 2 felii de vinete taiate cubulete
  • 1 felie de mozzarella
  • 1 lingura de cubulete de pancetta (sunculita) afumata
  • ulei
  • sare
  • suc de rosii gros
  • frunze de busuioc

Mod de preparare

Se fierb pastele in apa cu sare.

Se coc pe teflon cele 2 felii taiate pe lung de vinata.

Cind sunt gata (cca 4 min) se scot si in aceeasi tigaie se pun la calit in 1 lingura de ulei cuburile de vinata si cele de pancetta cu putina sare. Cind sunt inmuiate (1-2 min), se adauga sucul de rosii si 1-2 linguri de apa in care fierb pastele.

Se termina de fiert, se scurg pastele si se rastoarna peste sosul din tigaie, se adauga brinza taiata marunt si citeva frunze de busuioc rupte cu mina. Se amesteca bine.

Apoi se pune totul in farfurie ca umplutura pt felia lunga de vinata.
Timp de preparare 15 min (incl. De cind se pune oala cu apa la fiert pt paste).

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.