Prazul se spala si se taie rondele.
Ciupercile se spala si se taie felii subtiri.
Intr-o tigaie se pune uleiul de masline, apoi se adauga prazul, ciupercile si putina sare si se acopera tigaia cu un capac, lasand-o la foc pana cand scade apa lasata de ciuperci.
Frunzelor de spanac li se indeparteaza nervura groasa, apoi se spala si se rup.
Peste praz si ciuperci se adauga smantana pentru gatit, apa, spanacul, nucsoara si piperul si se amesteca, apoi se lasa in continuare la foc, fara a mai pune capacul tigaii, pana cand scade apa.
Pennele se fierb in apa clocotita cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj, se scurg si se clatesc sub jet de apa calda, apoi se servesc impreuna cu sosul.
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj