Penne cu Spanac

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g Penne
  • 200 g spanac congelat
  • 3 oua
  • 2 cepe
  • 50 ml ulei
  • delikat
  • piper macinat
  • boia
  • tarhon
  • marar verde
  • ketchup

Mod de preparare

Pennele se fierb 7-8 minute, apoi se scurg bine. Dupa ce se scurg, pennele le amestecam cu 2 oua batute si putin delikat si tarhon.

Ceapa taiata marunt se caleste in ulei, pana devine sticloasa, apoi adaugam spanacul dezghetat. Se da gust cu delikat si se adauga piper macinat si boia dupa gust. In spanacul racit punem un ou, batut putin cu telul.

Intr-o forma unsa si tapetata cu putin pesmet, eu am folosit forma de chec, se pune un rand de penne. Deasupra spanacul calit si deasupra spanacului restul de penne. Se coace la cuptor, 20 minute, pana se rumenesc pennele de deasupra. Se taie in felii mai groase.

Se serveste cald sau rece, presarat cu marar verde.
Este delicios cu ketchup!

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Ciorba de fasole cu sunculita taraneasca

Nu cred ca exista cineva caruia sa nu-i placa ciorba de fasole. Si daca mai are si o bucata de ciolan afumat sau sunculita...

Ciorba de fasole cu sunculita taraneasca
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj