Penne cu Piept de Pui si Ciuperci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -penne
  • -o ceapa
  • -vin alb
  • -ciuperci
  • -bulion
  • -smantana
  • -cascaval

Mod de preparare

Am fiert pennele in apa cu sare. Am pus putin ulei in tigaie si am pus o ceapa mare la calit, iar cand a fost sticloasa am pus pieptul de pui taiat bucatele. Am lasat la rumenit, apoi am adaugat vin alb putin. Cand a fost aproape facut am pus si ciuperci, sare, piper. Iar la sfarsit am pus bulion, am lasat cateva min si am adaugat si putina smantana. Am pus pennele intru-un vas de yena si peste sosul, le-am amestecat f bine si deasupra am pus felii de cascaval si am lasat la cuptor 15-20 min pana se rumeneste cascavalul.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.