Penne cu Chorizo, Legume si Manchego

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 felii de chorizo taiate bucati dupa plac
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 lingura ulei nerafinat de dovleac (puteti inlocui cu ulei nerafinat de alune sau ulei de masline extra virgin)
  • 1 lingurita mustar cu boabe intregi
  • sare si piper negru proaspat macinat dupa gust
  • un praf mic de fulgi de chili
  • 1/2 ceapa rosie taiata bucati mici
  • 1 rosie taiata bucati
  • 2 linguri busuioc taiat marunt
  • 60 g Manchego ras (puteti inlocui cu Parmigiano Reggiano)
  • 150 g paste penne
  • un praf de sare

Mod de preparare

Puneti intr-o cratita cel putin 1 l de apa si aduceti la fierbere. Prajiti chorizo in uleiul de masline la foc mic 2-3 minute apoi luati deoparte. Intr-un bol puneti uleiul de dovleac, mustar, sare, piper, chili si transferati apoi chorizo cu uleiul in care s-a prajit. In alt bol puneti ceapa, rosia si busuiocul.

Cand apa fierbe puneti praful de sare si pastele. Fierbeti conform instructiunilor de pe pachet, al dente. Strecurati pastele si puneti-le intr-un bol. Adaugati peste acestea chorizo cu ulei si mustar, amestecati bine apoi restul de ingrediente (legumele si branza). Optional rezervati putina branza pentru a garnisi.

Serviti imediat.

Portii: 2

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.